Türk Hava Yolları (THY), uçak içi internet hizmetini yurt içi uçuşlarına da genişletiyor. Daha önce yurt dışı seferlerde sunulan hizmet, artık yurt içi uçuşlarda da yolcuların hizmetine sunulacak. 

THY'nin Yurt İçi Uçuşlarda İnternet Tarifesi

THY'nin yurt içi uçuşlarında sunduğu internet hizmetinin fiyatları şöyle belirlendi:

  • Sınırsız mesajlaşma için 150 TL
  • Sınırsız internet kullanımı için 350 TL

Bu ücretler, tek bir uçuş için geçerli olacak ve sadece uçuş esnasında satın alınabilecek. İnternet paketlerinin fiyatları tüm vergiler dahil olarak belirlenmiş durumda. Yolcular, bu hizmeti THY'nin PLANET uçak içi eğlence platformu üzerinden kullanabilecekler.

Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı

THY Uçaklarında İnternet Kullanımı Nasıl Olacak?

THY'nin internet altyapısına sahip uçaklarında yolcular, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar aracılığıyla internete erişebilecek. Tek bir abonelikle birden fazla cihazdan bağlantı sağlanabilecek. Şu anda THY filosunda 270'ten fazla internet altyapısına sahip uçak bulunuyor.

Uçakta İnternet Kullanımının Teknik Detayları

Uçaklarda internet hizmeti, 10 bin feet (yaklaşık 3048 metre) yüksekliğe ulaşıldıktan sonra aktif hale gelecek. Bu nedenle, iniş ve kalkış sırasında internet hizmeti kullanılamayacak.