Paylaşılan bilgilere göre, iPhone SE 4, Apple'ın amiral gemisi modelleri iPhone 14 Pro ve Pro Max'in tasarım çizgilerini takip edecek. eni modelin, Dynamic Island kesiti ile birlikte çeşitli işlevler sunması ve sadece bir arka kameraya sahip olması bekleniyor.

Yeniliklerle Dolu Bir Model

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

iPhone SE 4'ün önceki modeli iPhone SE 3'ün satış beklentilerini karşılamamasının ardından, dördüncü neslin önemli yeniliklerle gelmesi bekleniyor. Söz konusu yenilikler arasında, 6,1 inç büyüklüğünde ekran, Face ID özelliği ve çentikli tasarım bulunuyor. Ayrıca, bu modelin Apple'ın ilk 5G modemini kullanması ve iPhone XR&14 gövdesi üzerine inşa edilmesi planlanıyor.

Fiyat ve Teknik Özellikler

iPhone SE serisinin diğer üyelerine kıyasla daha uygun fiyatlı olması, Apple'ın bu modelin fiyatlandırmasında nasıl bir strateji izleyeceği konusunda soru işaretleri yaratıyor. Yaklaşmakta olan modelin, 3nm yonga setine sahip olacağı ve çıkış tarihine bağlı olarak A17 Pro veya A18 Pro yonga seti ile gelebileceği söyleniyor.

Çıkış Tarihi Beklentileri

iPhone SE 4'ün resmi çıkış tarihi henüz netleşmiş değil. Ancak önceki modellerin tanıtım tarihleri göz önünde bulundurulduğunda, Apple'ın iki yıllık bir aralıkla yeni modelleri tanıttığı görülüyor.