Bakan Yumaklı: Taşkın Koruma Tesislerini İnşa Etmeye Devam Edeceğiz Bakan Yumaklı: Taşkın Koruma Tesislerini İnşa Etmeye Devam Edeceğiz

Çaycuma ilçesinde yapılan bir uyuşturucu operasyonu, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 4 aylık titiz takibi sonucunda gerçekleşti. Bu operasyon kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarıyla mücadele amacıyla Zonguldak ve Çaycuma Başsavcılıkları tarafından koordineli bir çalışma yürütüldü. Operasyonun hedefi, ilçede uyuşturucu ticaretini ve kullanımını engellemekti.

Ekipler, 4 ay boyunca teknik ve fiziki takip yöntemlerini kullanarak belirlenen adresleri dikkatle izledi. Sonunda, tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda 79 gram uyuşturucu madde ile 4 uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu operasyon sonucunda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 14 kişiden 5'i, "uyuşturucu kullanma" suçundan işlem gördü. Emniyet birimlerindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 zanlıdan M.B, O.K, M.Ç, M.U. ve S.Ç, "uyuşturucu madde satmak" suçundan tutuklandı.