YERALTI KABLOLARINDA YANGIN ÇIKTI

İstanbul Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi Muşmula Caddesi'nde öğle saatlerinde yeraltı kablolarında çıkan yangın, sıkışan gazla birleşerek patlamaya yol açtı. Patlamanın şiddetiyle rögar kapağı havaya uçtu ve yolda göçük meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, doğalgaz ve elektrik bakım ekipleri sevk edildi.

HERHANGİ BİR KAÇAĞA RASTLANMADI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, doğalgaz ve elektrik bakım ekipleri sevk edildi. Caddedeki rögar kapaklarında ölçüm yapan doğalgaz ekipleri, herhangi bir kaçağa ve şüpheli duruma rastlamadı.

umraniyede-rogarda-patlama-son-gelisme-3a6e

Doğalgaz ekipleri, yeraltındaki elektrik ya da internet kablolarındaki yangının, sıkışan gazın etkisiyle patlamaya neden olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Ekipler caddenin bir bölümündeki elektriği keserek incelemelerini sürdürdü. Patlama yaşanan alanın çevresine ekipler tarafından güvenlik şeridi çekildi.

BOMBA PATLADI ZANNETTİK

Çevre sakinlerinden Kazım Kolla, “Gümbürtü çıktı, bir patlama oldu. Zannettik bir yerde bir şey oldu. Çıktık dışarıya dumanlar çıkıyor. Rögarın kapağı yan tarafta. Allah’tan kimseye birşey olmadı. Yerlerden duman çıkıyordu. Dışarı fIrladık, çok büyük ses çıktı, bomba patladı zannettik” dedi.

Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu

Olay yerinin etrafında kimse olmadığında zarar gören olmadı.