Turkcell'in yeni yönetim kurulu, Olağan Genel Kurul toplantısının ardından belirlendi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.

Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü

Sir Julian Horn-Smith ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri Afif Demirkıran ve Hüseyin Arslan ise görevlerinden ayrıldılar. Arda Ermut, Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanırken, Prof. Dr. İnci ve Prof. Dr. Sarısoy ise Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev alacaklar.

Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı, yeni yönetim kuruluyla birlikte Türkiye'nin dijital dönüşüm hedeflerine odaklanacaklarını belirtti. Ayrıca, görev süreleri sona eren yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti ve yeni üyelere başarılar diledi.

Arda Ermut, eski Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı olarak görev yapmıştır. Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Boğaziçi Üniversitesi Rektörüdür ve optik haberleşme alanında uzmanlaşmıştır. Prof. Dr. İdris Sarısoy ise Maliye alanında uzmanlaşmış bir akademisyendir ve Vergi Konseyi Üyesi olarak da görev almaktadır.