En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

El konulan 633 saka, 224 iskete, 24 florya, 19 bıldırcın ve 2 beç tavuğu ise doğaya bırakıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Avcılığı yasak türlerin satışını yapanlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Biyoçeşitliliğimize göz dikenlere göz açtırmayacağız" şeklinde açıklamada bulundu. İstanbul'da bulunan Edirnekapı Kuş Pazarı'nda gerçekleşen denetim, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile birlikte gerçekleştirildi. Denetimde, toplamda 633 saka, 224 iskete, 24 florya, 2 beç tavuğu ve 19 bıldırcına el konuldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar İstanbul Şube Müdürlüğü, yasa dışı avlanan 24 kişiye 1 milyon 251 bin lira tazminat ve 713 bin lira idari para cezası uyguladı. El konulan kuşlar ise doğal yaşam alanına salındı.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, yasa dışı doğa kuşlarının avlanmasını önlemek için 7 gün 24 saat çalışmalarına devam edeceği bildirildi. Bakan Yumaklı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul'da 633 saka, 224 iskete, 24 florya, 19 bıldırcın ve 2 beç tavuğunu yeniden özgürlüklerine kavuşturduk. Avcılığı yasak türlerin satışını yapanlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Biyoçeşitliliğimize göz dikenlere göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.