Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı'nda satılamayan kurbanlık hayvanların devlet tarafından satın alınacağını müjdeledi. Bakan Yumaklı, “Bugün ikinci gün belki erken olacak ama bunun duyurusu yapmış olayım. Hayvan satış noktalarına hayvanlarını getiren üreticilerimizin herhangi bir şekilde hayvanlarının satılamaması durumunda Et ve Süt Kurumu bu hayvanları önceki yıllarda olduğu gibi yine alacak” diye müjdeyi duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı nedeniyle yetiştiricilerimiz tarafından hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıklar, talep etmeleri halinde Et ve Süt Kurumumuz tarafından satın alınacak. Hayvansal üretimimize güç katan yetiştiricilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz." diye açıklama yaptı.

Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞTE DEVLETİN SATILAMAYAN KURBANLIKLARI ALACAĞI FİYATLAR

1024xauto-2-result-3RyL