Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki Henan Eyalet'inde bulunan  Mengpeng Anaokulu'ndaki görevli olan Vang Yun adlı öğretmen, 27 Mayıs 2019 tarihinde 25 kişilik sınıfına zehirli plav lapası yedirdi.

25 çocuğun yediği pilav lapasında sodyum nitrat tespit edilmişti. Sodyum nitraz, pilav lapasına katılınca zehir özelliği ortaya çıkarıyor.

25 çocuk pilav lapası sebebiyle zehirlenirken, bir çocuk aylar sonra çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetmişti. 

Bahsi geçen anaokulu öğretmeni, daha önceden de eşini zehir ile öldürmeye çalıştığı belirtiliyor. Anaokulu öğretmeni, kasten zarar vermek suçundan 9 ay hapis cezası alsa da söz konusu ceza idam cezasına çevrildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi