Kamuoyunda "Yüksek Karlı Gizli Fon" davası olarak bilinen ve 2'si tutuklu olmak üzere toplam 7 sanığın yer aldığı dolandırıcılık davasında, Seçil Erzan'ın Fatih Terim'e ödediği paraların kayıtları gün yüzüne çıktı. Erzan'ın defterinde, deneyimli teknik adam Fatih Terim'e yapılan ödemelerin kaydı bulunuyor.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Erzan'ın Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu arasında gerçekleşen konuşmaların yanı sıra, Seçil Erzan'ın silinen fotoğraflarının imajları da delil olarak sunuldu.

Erzan'ın, Fatih Terim'i 'F.T' ve 'HOCA' olarak kaydettiği görülüyor. Ayrıca, deneyimli teknik adama 10 milyon dolar para ödendiği notlarına rastlanıyor.

Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu

Screenshot 41 Shao

Dava dosyasına giren raporda, Erzan'ın Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile yaptığı WhatsApp görüşmesi de bulunuyor. Erzan'ın, Aydoğdu'ya, "Arda'ya 2 milyon verebilir miyim?" diye sorduğu ve bu konuda istişarede bulundukları anlaşılıyor.

Mehmet Aydoğdu'nun, "Kredilere onaylatabiliyorsan ver" şeklinde cevap vermesi ve cesaretlendirmesi dikkat çekiyor. Aydoğdu'nun, "Yüksek faizle vercem deme. Cesur ol" şeklindeki ifadeleri, davanın seyrine ilişkin önemli detaylar arasında yer alıyor.

Öte yandan, Erzan'ın ajandasında bulunan kayıtlara göre, Fatih Terim'e yapılan ve ödenen paraların detaylarına yer veriliyor. Ajanda üzerinde, Terim'in adının yanında ödemelerin tarihleri ve miktarları not edilmiş.

Dava dosyasına giren belgeler arasında, Erzan'ın 7 Nisan'da ortadan kaybolduğu tarih olan mesajlar da bulunuyor. Bu mesajlarda, diğer isimlerin Erzan'a ulaşmaya çalıştığı ve endişe duyduğu görülüyor.