Real Madrid'in geleceğin yıldızlarından biri olarak görülen Arda Güler, sakatlık sorunlarına bir yenisi ekledi. Takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in Las Palmas maçında forma giyebileceğini açıklamıştı, ancak son dakika gelişmesi, genç futbolcunun hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Real Madrid kulübü, Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlandığını resmi olarak duyurdu.

Açıklamaya göre, Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkikler sonucunda sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu. Bu durum, genç oyuncunun sahalardan en az 3 hafta boyunca uzak kalması gerektiği anlamına geliyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Arda Güler, sezon başında yaşadığı sakatlıktan yeni iyileşmişti ve teknik direktörün övgüsünü kazanmıştı. Ancak futbol dünyasının acı gerçekleri, genç yeteneklerin kariyerlerini şekillendirirken bazen zorluklarla dolu olduğunu bir kez daha gösterdi. Real Madrid taraftarları, Arda Güler'in bir an önce sağlığına kavuşmasını ve tekrar sahalarda boy göstermesini beklemektedir.