Real Madrid'de Sağlık Skandalı: Arda Güler Olayı Doktoru İşinden Etti

Real Madrid, son dönemde artan sakatlık sorunları ve bu sorunların yanlış tedavi edilmesi sonucunda tıbbi bir krizle karşı karşıya kaldı. Kulüpte yaşanan bu sıkıntılar, özellikle Türk futbolcu Arda Güler'in sakatlığının yanlış tedavi edilmesiyle doruğa ulaştı.

Sakatlık Krizi 

Real Madrid'in tıbbi ekibi, son dönemde birçok oyuncunun sakatlıklarının tekrarlaması ve iyileşme süreçlerinin uzaması nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştiriler, özellikle Arda Güler'in yanlış tedavi edilmesi ve iyileşme sürecindeki gecikmelerle daha da ağırlaştı. Bu durum, kulüp doktoru Niko Mihic'in görevden alınmasına yol açtı.

Arda Güler ve Diğer Oyuncuların Durumu

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Real Madrid'de, Arda Güler'in yanı sıra Karim Benzema, Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois gibi önemli oyuncuların da benzer tedavi sorunları yaşadıkları iddia edildi. Arda Güler, özellikle ABD'deki sezon öncesi kampında yaşadığı sakatlık ve sonrasında geçirdiği menisküs ameliyatı ile dikkatleri üzerine çekti. Genç yıldızın, iyileştikten sonra tekrar sakatlanması ve son kas sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.