Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşanan trajik bir olay, PUBG adlı şiddet içeren oyunun etkilerini bir kez daha gündeme getirdi. Oyun oynaması için izin alamayan 12 yaşındaki bir çocuk, ailesinden gizlice aldığı tabanca ile kafasına ateş etti. Yaşanan acı olayda, çocuğun ailesi tarafından yatak odasında kanlar içinde bulundu.
 

İddiaya göre, Sarıdibek Mahallesi'nde yaşayan 12 yaşındaki E.C., ailesinden PUBG oyunu oynaması için izin alamadı. Bunun üzerine çocuk, evlerinin yatak odasına geçerek burada kendisini kafasından vurdu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Ailesinin duyduğu silah sesi üzerine odalarına koşan aile fertleri, çocuklarını kanlar içinde buldu. Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Ambulans içerisindeyken kalbi duran çocuk, sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye götürüldü. Burada müdahalenin ardından kalbi yeniden çalıştırılan çocuk, doktor gözetiminde OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.