Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Gereksiz Harcamaları Azaltacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Gereksiz Harcamaları Azaltacağız

PTT, İŞKUR aracılığı ile KPSS puan şartı olmaksızın personel alımına başladığını duyurdu. Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi web sitesi olan esube.iskur.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanla, toplamda 10 yeni personel alımı yapılacağı belirtildi. Alınacak personeller PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmetleri Anonim Şirketi bünyesinde görev yapacaklar.

Başvuracak adayların analitik düşünme, bilgisayar kullanımı, etkili iletişim becerileri, proje tabanlı çalışma, takım çalışmasına yatkınlık ve mesleki/teknik bilgiye sahip olmaları gerekiyor. Özellikle E-Ticaret ve Pazarlama Elemanı pozisyonu için aranan nitelikler arasında MS Office programlarına, özellikle Excel'e hakimiyet, uzun saatler çalışma kapasitesi, ekip çalışmasına uyum ve e-ticaret süreçlerine ilgi yer alıyor.

ptt

Başvuru Koşulları

Başvuracak adayların ön lisans veya lisans derecesine sahip olmaları, yeni mezun veya junior seviyede tecrübeye sahip olmaları gerekiyor. Adaylar, PTTeM'in yazılım ekipleriyle koordineli olarak çalışacakları ve ürün tekilleştirme projesinde yer alacaklar.

Başvuru Süreci

Adaylar, İŞKUR'un resmi web sitesi iş arama ekranında, 00008145799 numarası ile arama yaparak başvurularını yapacak.