Pilot Yetiştirme Programı

Pegasus, pilot yetiştirme programıyla, belirli şartları karşılayan adaylara eğitimden sonra pilot olarak görev yapma imkanı sunacak. Programa başvuracak adayların Türk vatandaşı olması, belirli eğitim kriterlerini karşılaması ve İngilizce yeterlilik sınavlarından asgari skorları almış olması gerekiyor. Ayrıca, sağlık standartları ve boy kriterlerine de uymaları şart. Başvuru süreci, Pegasus Genel Merkezi'nde başlayıp, çeşitli test ve mülakat aşamalarından geçerek devam ediyor. Başarılı adaylar, Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün onaylı sağlık kuruluşlarından uçuşa uygunluk raporu alacaklar.

Kabin Memuru

Kabin memuru pozisyonu için ise, Türk vatandaşı olmak, belirli eğitim düzeylerini tamamlamış olmak ve iyi derecede İngilizce bilmek gibi şartlar bulunuyor. Adayların boy kriterlerine uyması ve sağlık durumlarının uçuşa uygun olması gerekiyor. İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek olan adaylar tercih ediliyor.

Pegasus'tan Çalışanlarına Sunduğu Avantajlar

Pegasus çalışanlarına, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda indirimli bilet, özel sağlık sigortası, yemek kartı ve sosyal aktivite kulüpleri gibi çeşitli avantajlar sunuyor. Ayrıca, performansa dayalı prim sistemi ve servis imkanları da çalışanların yararlanabileceği diğer olanaklar arasında.

Başvuru Süreci ve Detayları

Pegasus'un pilot ve kabin memuru alımları için başvurular, kariyer.net üzerinden yapılacak. 

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Pilot Programı Başvurusu için: Pegasus Pilot Yetiştirme Programı Başvurusu

Kabin Memuru Başvurusu için: Pegasus Kabin Memuru Alımı Başvurusu