Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da düzenlenen bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, partinin geleceği ve yerel seçimlere ilişkin konuların ele alındığı belirtildi.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Özgür Özel, CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç'in 8'inci ölüm yıldönümü için düzenlenen anma töreninden sonra Ankara'ya döndü ve Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde buluştu. Törende yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'na vefa çağrısında bulunan Özel, bir önceki genel başkanın partisini iktidar yaparak gösterilebilecek vefanın önemine vurgu yaptı.

Yemekte, yerel seçimlere dair değerlendirmelerin yapıldığı ve yeni yönetimin, Kılıçdaroğlu'nu yerel seçimlerde aktif bir şekilde sahaya inmesi teklifinde bulunduğu ancak Kılıçdaroğlu'nun buna sıcak bakmadığı kulislerde konuşulanlar arasında yer aldı.