Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

Mersin'in Tarsus ilçesinde, devlet hastanesinde görevli bir doktorun, hastaları özel bir hastaneye yönlendirerek burada estetik ameliyatlar yaparak maddi kazanç elde ettiği iddia edildi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, Tarsus Devlet Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak çalışan doktorun, burun ameliyatı için başvuran hastaları Adana'daki özel bir hastaneye yönlendirdiği ve burada estetik ameliyatlar gerçekleştirdiği iddiası üzerine harekete geçildi.

Soruşturma sonucunda, doktorun gerçekleştirdiği operasyonların özel hastanede görevli başka bir doktor tarafından yapıldığı, hasta ile doktor arasındaki para alışverişinin ise medikal sektöründe çalışan bir kişi üzerinden gerçekleştirildiği belirlendi. Bu gelişmeler üzerine 2 doktor ile birlikte söz konusu kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.