Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2016 yılında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in oğlu Çağan Demirer'in sünnet töreni için anlamlı bir jestte bulundu. Çağan Demirer'in sünnet töreni düzenleneceğini öğrenen Vali Sonel, makam aracını sünnet arabası yapılması için talimat verdi.

Vali Sonel'in 52 0001 kırmızı plakalı makam aracı, şehit Erdi Demirer'in oğlu Çağan için sünnet arabası olarak süslenerek hazırlandı. Sünnet töreni için düzenlenen şehir turu konvoyunda, mutluluğu yüzüne yansıyan Çağan Demirer, Vali Tuncay Sonel'in makam aracında şehirde gezdirildi.

odatv_image_106__e1d645eceb9440

Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı

Daha sonra, babası Erdi Demirer'in mezarının bulunduğu Gürgentepe ilçesine bağlı Ağızlar Mahallesi'ne giden Çağan, babasının mezarı başında dua etti. Ardından Gürgentepe Spor Salonu'nda düzenlenen programda, Gürgentepe Kaymakamı Muhammed Yılmaz ve Belediye Başkanı Yaşar Şahin de hazır bulundu.

odatv_image_106__d9ae20d784ae47

Sünnet töreninde Vali Sonel'in jestiyle birlikte, Çağan Demirer ve ailesinin yüzlerinde mutluluk ve minnettarlık ifadeleri vardı. Çağan, makam aracını kendisine tahsis eden Vali Tuncay Sonel'e teşekkürlerini ileterek duygusal anlar yaşattı. Bu anlamlı davranış, şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in anısını yaşatmak ve ailesine destek olmak için yapılan örnek bir jest olarak kamuoyunda takdirle karşılandı.