Siz de mi işleriniz arasında sıkışıp kaldınız ve banka şubesine gitmek için zaman bulamıyorsunuz? İşte karşınızda Yapı Kredi’nin yeni servisi. Banka, tüzel müşterilerinin artık teminat mektuplarını Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden alabileceğini açıkladı. İnovatif bu adım, işlemlerini hızlandırmak ve süreçleri daha etkili kılmak isteyen işletmeler için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Fakat burada durmuyor! Islak imza derdini de tarihe gömen bu uygulama ile Yapı Kredi müşterileri, talep ettikleri mektup metinlerini işlem onaya gönderilmeden önce internet şubesinden gözden geçirebiliyor.

Fiziki versiyonları da unutmadık

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Hem dijital hem de fiziksel dünya üzerinden kolaylık sağlamayı amaç edinen banka, müşterilerin talep ettiği mektupların fiziki versiyonlarını kendi şubelerinden teslim alabilmelerini sağlıyor.

EKAP ile entegre süreçler

Yapı Kredi, müşterilerinin işlemlerini daha da basitleştirmek için devletle de dijital entegrasyonu sağlıyor. Yapı Kredi tüzel müşterileri, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) ile entegreli şekilde, kamu ihalelerine yönelik mektup taleplerini de, ihale bilgilerini ekrana girerek kolaylıkla internet şubesi üzerinden gönderebilecek.

Kolaylık ve hız bir arada

Peki, bu adımla birlikte iş dünyasına neler değişiyor? İşte en önemli etkilerden biri hız! Tüzel müşteriler, teminat mektubu gibi resmi ve önemli belgeleri artık daha hızlı bir şekilde elde edebilir, işlemlerini geciktirmeden, belge beklemeksizin devam ettirebilir. İş sürekliliğine ve müşteri memnuniyetine odaklanan Yapı Kredi, bu yenilikle birlikte tüzel müşterilerine rekabetçi iş dünyasında önemli bir avantaj sağlıyor.