Sosyal medya dünyasının ünlü isimleri Nihal Candan ve Bahar Candan, dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçlamalarıyla gözaltına alındıktan sonra emniyette verdikleri ifadeleri ortaya çıktı.

Nihal ve Bahar Candan, emniyette verdikleri ifadesinde suç gelirlerini aklama ve dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmediklerini belirtti. Çete lideri olarak bilinen Onur Apaydın ile ilişkileri hakkında da ifade veren kardeşler, Apaydın'dan uzun süre önce ayrıldıklarını ve ilişkilerinin sona erdiğini ifade ettiler.

Soruşturma kapsamında ortaya çıkan bilgilere göre, çete mağdurlara güven oluşturmak adına Nihal ve Bahar Candan'ı lüks restoranlara götürüyordu. Nihal Candan, Onur Apaydın'ın erkek arkadaşı olduğu dönemde bu restoranlara gitmelerinin sebebini açıklarken, dolandırıcılık organizasyonuna katılmadığını vurguladı.

Antalya'daki Otel, Türk Müşteriden 'Milliyet Farkı Ücreti' Talep Etmişti! Bakanlıktan Açıklama Geldi Antalya'daki Otel, Türk Müşteriden 'Milliyet Farkı Ücreti' Talep Etmişti! Bakanlıktan Açıklama Geldi

Bahar Candan'ın sosyal medya hesabında paylaştığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşım emniyetteki sorgularda gündeme geldi. Bahar Candan, bu paylaşımın bir hata sonucu yapıldığını ve aslında 2 milyon TL olduğunu belirtti. Bahar Candan, amacının espri yapmak olduğunu söyledi.