Instagram özelliği WhatsApp’a geliyor Instagram özelliği WhatsApp’a geliyor

Sisal Şans tarafından yapılan açıklamaya göre, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde kazanılan 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin, iddiaların aksine Kolombiya'ya değil, İstanbul'da ikamet eden bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına isabet ettiği belirtildi. 

Sisal Şans’tan yapılan açıklama şöyle; Bazı haber mecraları ve sosyal medya kanallarında yer alan, “Milli Piyango yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’da bir kişiye çıktığına” ilişkin iddialara dair, şeffaflık ve doğru bilgilendirme ilkelerimiz kapsamında açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

31 Aralık Pazar akşamı gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiye Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet etmiştir. Büyük ikramiyeyi kazanan talihli İstanbul’da ikamet etmekte olup, 1969 doğumlu erkek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca talihlinin rızası olmadan kendisiyle alakalı daha fazla bilgiye yer verilememekte olup, “İkramiyenin Kolombiya’ya çıktığı” iddiası tamamıyla asılsız ve gerçek dışıdır.