Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, pazar günü için Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'in Bartın-Kastamonu kısmında kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğün uyarıları şöyle:

  • Yapılan son değerlendirmelere göre; 13.08.2023 Pazar günü Marmara'nın batısında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına ( 40-60 km/saat, hamlesi 75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

istanbul-da-firtina-etkisini-kaybetti

  • Marmara ve Kuzey Ege’nin kuzeyinde Pazar günü (13.08.2023) sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

firtina

  • Batı Karadeniz’de (Bartın-Kastamonu) rüzgarın yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Salı günü (15.08.2023) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.