Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu sona nalizler ışığında, yurdun büyük bir bölümünde yağışlı hava değerlendirilmedi. Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacağı düşünülüyor. Marmara ve Ege'de hafif toz taşınımı olacağı belirlendi. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar çözülmeleri ve heyelan riski olduğu ifade edildi.

Sıcaklık seviyelerinin mevsim normallerine göre daha fazla olmasının bir süre devam edeceği düşünülüyor.

Fuhuş operasyonunda yakalanan kadınlarda cinsel yolla bulaşan hastalık çıkı Fuhuş operasyonunda yakalanan kadınlarda cinsel yolla bulaşan hastalık çıkı

Rüzgarın genellikle güneyli, yurdun iç ve doğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

.

TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR
Marmara ve Ege'de hafif toz taşınımı olması beklendiğinden meydana gelecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda çağrı yapıldı.

ÇIĞ TEHLİKESİ SÖZ KONUSU
Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda dağlık noktalarında kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi, kar çözülmeleri ve heyelan riski olduğundan dikkatli ve tedbirli olunması konusuna vatandaşlara uyarı yapıldı.