Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. Yapılan sağlık kontrolünde kadın şahıslardan 2’sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Marmaraereğlisi ilçesinde faaliyet gösteren 3 işletmeye yönelik düzenlenen operasyonda, fuhşa teşvik ve aracılık etme suçları çerçevesinde 9 şüpheliden 6’sı yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari diğer şüphelilerin aranması devam ediyor.

Olaylara karışan 34 yabancı uyruklu kadın ise Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Yapılan sağlık kontrollerinde, kadın şahıslardan 2’sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı belirlendi.

Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi

Operasyon kapsamında işletmelerde yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca, 3 adet tabanca fişeği, 7 adet cep telefonu, 1 adet harddisk, 2 gram esrar, 3 adet uyuşturucu hap, 3 litre kaçak içki ile suçtan elde edilen çok miktarda para ve cinsel içerikli materyaller ele geçirildi. Ayrıca işletmeler hakkında kimlik bildiriminde bulunmama, kapalı alanda sigara içme ve diğer kabahatler nedeniyle idari işlem başlatıldı.