Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğretmen Mülakatına Son Noktayı Koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğretmen Mülakatına Son Noktayı Koydu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Marmara, Kuzey ve İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir.

Yağışların Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Tekirdağ, Giresun, Rize çevreleri, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kuzey kesimlerinde kuvvetli olması öngörülmektedir. Kocaeli çevresinde ise çok kuvvetli yağışlar görülebilirken, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın çevreleri ve Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yer yer şiddetli ve aşırı yağışlar beklenmektedir.

Vatandaşlar, bu bölgelerde meydana gelebilecek şiddetli yağışlara karşı dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almaları gerekmektedir. Trafikte aşırı yağışlara bağlı oluşabilecek su birikintilerine karşı dikkatli olunmalı ve sel riskine karşı tedbirli davranılmalıdır.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi