Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a verdiği tepkiyle gündeme geldi. Öztrak'ın kendisine yönelik açıklamalarına karşılık olarak sert bir şekilde yanıt veren Özcan, "Sana 24 saat veriyorum. Sarayla herhangi bir görüşmem olmuşsa ben kendimi Kızılay Meydanı'nda canlı canlı yakmaya hazırım. Olmadıysa da sen namussuz, şerefsiz bir insansın" ifadelerini kullandı.

Özcan, Bolu'da başlattığı "Adalet ve Değişim" yürüyüşü kapsamında Kızılcahamam ilçesine ulaşırken basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Yürüyüşün 6. gününde olduklarını belirten Özcan, inançlarının her geçen gün arttığını ve CHP Genel Merkezi'ne dört gün sonra ulaşacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da seslenen Özcan, sosyal medyada yapılan yorumlarda istifaya çağrıların yoğun olduğunu ve halkın istemediği bir lider olarak görev yapmanın doğru olmadığını ifade etti. Ayrıca, Faik Öztrak'ın açıklamalarını hatırlatarak, kendisini 24 saatlik bir süre içerisinde Saray veya Sayın Erdoğan ile herhangi bir görüşmesi olduğunu kanıtlayamazsa kendisini canlı canlı yakacağını belirtti. Bu ifadelerle Öztrak'a namussuz ve şerefsiz şeklinde hitap etti.

Özcan, değişim isteyen vatandaşları 12 Temmuz'da CHP Genel Merkezi'ne çağırarak seslerini duyurmaya devam etti. İçeri alınmazlarsa parti binası dışında eylem yapacaklarını ve Kılıçdaroğlu'nun bu durumu göreceğini belirtti. 

Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava' Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava'

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi