Milli Eğitim Bakanlığı , Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla özel bir kısa film hazırladı. MEB tarafından yapılan yazılı açıklamada, filmde Türkiye'nin kurtuluşunda önemli rol oynamış vatan evlatlarına vurgu yapıldı ve 100. yıl vesilesiyle günümüz öğrencilerinin ülkeye ve millete katkı sağlama önemi vurgulandı. Aynı zamanda, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, 100 yıl önceki cesaret, yetenek ve azimle öne çıkmış vatan evlatlarının bilinç ve inancının, bugünkü öğrencilere aktarılması ve Türkiye'nin geleceğini şekillendirecekleri bir vurgu yapıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 100'üncü yıl filmini sosyal medya hesabından şu mesajla paylaştı;

"Tarihte yaşadığı savaşlar ve tüm zorluklara rağmen her defasında kazandığı zaferlerle yeniden ayağa kalkmasını bilen bir milletin mensuplarıyız. İmkansızı başaran mücadeleci bir milletin evlatları olarak bugün, Cumhuriyetin imkanlarıyla yeni bir ufkun şafağına bakıyoruz. Bu şafaktan doğan "Türkiye Yüzyılı" güneşiyle yolumuz açık ve aydınlıktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

İŞTE O VİDEO...