Milli Eğitim Bakanlığı, Kütahya'nın iki ilçesinde müdür değişikliğine gitti. Yapılan MEB kararıyla, Hisarcık ve Tavşanlı ilçelerindeki İlçe Milli Eğitim Müdürleri değiştirildi.

Rotasyon nedeniyle Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Salim Karaboğa, bu değişiklikle birlikte Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Boş kalan Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ise Raşit Refik Küçükkağnıcı atanarak yeni görevine başladı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Bu atama, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan Salim Karaboğa'nın, bir anda Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasıyla dikkat çekti. 2016 yılından bu yana Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Karaboğa'nın, Hisarcık'taki yeni görevine başlamasıyla ilçe milli eğitim müdürlüklerinde sürpriz bir değişim yaşandı.