MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurumu), son dönemde Türkiye'deki sosyal medya fenomenleri arasında gündemi sarsan "kara para aklama" iddialarının ardından harekete geçti. İddiaların odağında yer alan ünlü isimlerden biri olan Selin Ciğerci, MASAK tarafından incelenmeye alındı.

Kara Para Aklama İddiaları ve Selin Ciğerci'nin Tepkisi

Sosyal medya fenomenlerinin yükselen profilleriyle birlikte MASAK'ın dikkatini çektiği bu olayın fitilini, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından bir futbolcu ve eşinin de kara para akladığı iddiaları ateşlemişti. İddiaların merkezinde yer alan isimler arasında eski futbolcu Gökhan Çıra ve ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin adı geçiyor.

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar

MASAK'ın inceleme başlatmasının ardından Selin Ciğerci, 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve iddiaları sert bir dille reddetti. "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, kendimi orada asarım" diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Ciğerci, masumiyetini vurguladı.

Diğer Sosyal Medya Fenomenleri de İnceleme Altında

MASAK'ın Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından diğer sosyal medya fenomenlerini de inceleme altına aldığı biliniyor. İncelemeler sonucunda hangi isimlerin ne tür yasal yükümlülüklere tabi olacağı ise belirsizliğini koruyor.

Selin Ciğerci: "Kimse Savaşı Konuşmuyor, Herkes Bu Konuları Konuşuyor"

Selin Ciğerci, iddiaların ardından yaşadığı stresi ve zorlu süreci şu sözlerle dile getirdi: "MASAK herkesi inceliyormuş. Ne olur bakıp hemen sonuçlansın. Kim suçluysa o hapse girsin. Kimse savaşı konuşmuyor, herkes bu konuları konuşuyor. Şerefiyle, namusuyla çalışıyorum. Ben 1 yaşında kızım var onun geleceğini kurmaya çalışıyorum. Sinirimden ağlıyorum çünkü günlerdir bana 'sıra sana da gelecek' diyor. Dünyanın en ünlü isimleri beni masaya yatırarak içimi oydular. Hakkımda birçok şey söylendi ama ortaya bir şey çıkmadı. Travmalarıma travma ekliyorsunuz. Ben şu an inceleniyorum ve ben temize çıktıktan sonra beni konuşmaya devam edin. Benim de hatam çıkabilir ne olduğunu bilmiyorum. Bana kara para aklama ve haram parayla ilgili bir şey çıkarsa kendimi öldürürüm. Bu kadar da net bir insanım."