Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi? Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi?

LÖSEV yayımladığı iş ilanında idealist, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, yazılı ve sözlü iletişimde başarılı, takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı ve hayat boyu öğrenme odaklı bireyler aradığını belirtti. Ayrıca adayların, ilgili teknolojileri kullanabilme, alt kadroları eğitebilme ve uzun vadeli çalışma isteği gibi özellikleri taşıması gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması şartı aranmakta.

Hangi Kadrolar İçin Alım Yapılıyor?

LÖSEV tarafından ilan edilen pozisyonlar arasında Ön Büro Şefi, Güvenlik Görevlisi, Uygulama Destek Uzmanı, Temizlik Görevlisi ve daha birçok farklı alan bulunuyor. Ayrıca İdari ve Mali İşler Müdürü, Hasta Danışmanı, CCTV Operatörü gibi uzmanlık gerektiren pozisyonlar da personel alımı yapılacak kadrolar arasında yer alıyor.

Başvuru Detayları

LÖSEV'e yapılacak personel ve işçi alımları için başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Adayların, İŞKUR'un e-şube sayfasına girerek online olarak başvuruda bulunmaları gerekmekte. 

İlgilenen adaylar, İŞKUR'un resmi e-şube sayfası üzerinden başvurularını kolaylıkla yapabilirler.