Türkiye'de 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala, ülkenin önde gelen siyasi liderleri de oylarını kullanacakları yerleri belirledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e kadar pek çok lider, seçim gününde sandık başında olacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her seçimde olduğu gibi bu sefer de İstanbul'da, oyunu Üsküdar'da kullanacak. Öte yandan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'un tercihi İstanbul'un Fatih ilçesi oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Ankara'da oy kullanacaklarını belirttiler. Bahçeli, Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda sandık başına giderken, Akşener ise Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de kendi seçim bölgesi olan Manisa'da oy kullanacak.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise İstanbul'da, seçim sürecinde sandık başında olacak.