Kütahya'nın Domaniç ilçesinde bir aile içi kavga, üzücü bir cinayetle sonuçlandı. Yaşanan tartışma ve kavga sonucunda Ali Çakır (31) isimli genç hayatını kaybederken, babası S.Ç. (51) ve kardeşi E.Ç. (27) gözaltına alındı.

Olay, Çarşamba köyünde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ali Çakır'ın babası ve kardeşi arasında başlayan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında bıçaklar da kullanıldı.

Ali Çakır, kavganın şiddeti sonucunda bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı duyan çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ali Çakır'ın maalesef hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Ali Çakır'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı

Olayla ilgili olarak baba S.Ç. ve diğer oğlu E.Ç. gözaltına alındı. Tavşanlı Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.