Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamamıza saatler kaldı. Ülkemizin her yerinde heyecanla beklenen bu ana Kızılcık Şerbeti dizisinden seyirciyi izlerken mest edecek, duygulandıracak bir bölüm geldi. Dizinin sevenlerinden bu jest tam not alırken sosyal medyada gündem oldu.

Cumhuriyet Bayramının 100. yılına özel diğer dizilerden de duygulandıran ve heyecanlamdıran güzel görüntüler gelmeye devam ediyor.

Bu yıl kutlamalar erkenden başladı. Bayraklar her zaman olduğundan daha fazla asıldı. Kutlamalar ve etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. 

Cumhuriyet' in 100. yılı için sanatçılar da sıraya girdi. Birbirinden güzel besteler dinleyenleri mest etti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Tarkan' ın Sen rahat uyu bestesi ve Norm Ender' in Parla bestesi sosyal medyada viral olurken dinleyenlerden tam not aldı. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sün sosyal medyada vatandaşlara seslenerek; "Cennet vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum. " Yer Gök Bayrak Olsun." mesajını paylaştı. 

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"