Kızılay, kariyer sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Uluslararası alanda görev yapacak Uluslararası Bölge Uzmanı pozisyonu için aranan nitelikler ise dikkat çekti.

Aranan Özellikler ve Nitelikler

Deprem nedeniyle bölgeden ayrılan öğretmenlere süre şartı aranmadan geri dönme hakkı Deprem nedeniyle bölgeden ayrılan öğretmenlere süre şartı aranmadan geri dönme hakkı

Uluslararası Bölge Uzmanı pozisyonu için, Uluslararası İlişkiler veya Siyaset Bilimi lisans mezunlarına öncelik tanınacak. Adayların ileri düzeyde Fransızca bilmesi gerekiyor. İleri düzeyde İngilizce bilgisi de tercih sebebi olarak öne çıkıyor. İlgili alanda veya uluslararası operasyonlarda en az 2 yıl deneyim, aktif SAP kullanımı, MS Office programlarına hakimiyet gibi beceriler aranan diğer önemli nitelikler arasında yer alıyor. Ayrıca, adayların kuvvetli iletişim becerileri, etkin zaman yönetimi, planlama ve organizasyon yetenekleri ile değişime açık olmaları bekleniyor. B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve seyahat engelinin olmaması gibi koşullar da bu pozisyon için gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması ya da en az 1 yıl tecilli olması şartı bulunuyor.

Nasıl Başvurulur?

Adaylar, Kızılay’ın internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekler.