Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında, CHP içindeki gerginliklere dair çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Selvi'ye göre, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun randevu taleplerine cevap vermiyor ve telefonlarına çıkmıyor.

Selvi, İmamoğlu'nun, Kılıçdaroğlu'nu üç kez aramasına rağmen cevap alamadığını ve randevu taleplerine olumlu yanıt alamadığını iddia etti. Selvi, bu durumu İmamoğlu'nun Alevi oylarını koruyabilmek adına yaptığı bir girişim olarak değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Ayrıca Selvi, İmamoğlu'nun, Altan Öymen'in eşinin cenaze töreninde Kılıçdaroğlu'nu akşam yemeğine davet ettiğini, ancak Kılıçdaroğlu'nun daveti kabul etmediğini ve aynı akşam başka isimlerle bir araya geldiğini ifade etti. Selvi, Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ile yüz yüze görüşmeyi reddettiğini öne sürdü.