Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçimlerin ardından tatil yaptığı iddiaları ortaya atıldı. İddialara göre, Kılıçdaroğlu'nun eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte Antalya'da lüks bir villada konakladığı ve bu villanın gecelik ücretinin 326 bin lira olduğu iddia edildi.

CHP'den yapılan açıklamada ise bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. CHP'nin Teyit hesabı tarafından yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmalarının ardından ailesiyle gerçekleştirdiği 5 günlük Kurban Bayramı tatiliyle ilgili haberlerin doğru olmadığı ifade edildi.

Açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızın yoğun seçim çalışmaları sonrası; kıymetli eşi, kızları, gelini, oğlu, damadı ve torunları ile gerçekleştirdiği 5 günlük Kurban Bayramı tatili ile ilgili yapılan haberlerdeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

Ancak açıklamada, otelin gecelik fiyatıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.