Ankara'nın Polatlı ilçesinde, Basri Mahallesi Akan Sokak'ta meydana gelen trajik olayda, kahvaltı masasında başlayan tartışma kanlı bir cinayetle son buldu. Merve Doğan (28), kaynanası Kezban Doğan'ı (70) boğazını keserek öldürdü.

Kahvaltı sırasında çıkan tartışma hızla büyüyerek feci bir sona evrildi. İddialara göre, Merve Doğan ve kaynanası Kezban Doğan arasında aniden çıkan anlaşmazlık, Merve Doğan'ın kaynanasını boğazını keserek öldürmesine yol açtı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, jandarma ve sağlık ekipleri, Kezban Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri, Merve Doğan'ı gözaltına alırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu

Komşular, çiftin bir yıl önce taşındığını ve daha önce hiçbir kavga veya anlaşmazlık yaşamadıklarını ifade etti. 

Azize Keskin adlı bir komşusu, yaşananları şu sözlerle anlattı: "Ben hiç kavgalarına şahit olmadım. Evimde otururken bir ambulans geldi. Komşuma bir şey oldu sandım. Ona doğru gittiğimde komşumun vefat ettiğini duydum. Gelini komşumu darbettikten sonra boğazından bıçaklamış, benim bildiğim gelin gençti ve 2 çocukları vardı. İlkokula gidiyorlardı çocukları, kocası işteyken bu olay yaşanmış."