İzmir'in Konak ilçesinde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Elvin Özütaştan (42), silahlı bir saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olayda Özütaştan'ın erkek arkadaşı Fehmi B. (46) de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

TOKİ 33 ilde arsa satışı yapacak TOKİ 33 ilde arsa satışı yapacak

Olay, Göztepe Mahallesi 100/1 Sokak'ta meydana geldi. Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi B., yürürken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradılar. Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Elvin Özütaştan, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fehmi B.'nin sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Saldırının faillerinden birinin Elvin Özütaştan'ın eski erkek arkadaşı olduğu belirtiliyor ve bu kişinin polis memuru A.E.Ö. olduğu iddia ediliyor. Polis, saldırganın yakalanması için çalışmalara başlamış durumda.