İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin Eskişehir, İzmir, ve Kahramanmaraş'ta belediye başkan adaylarını belirlediklerini açıkladı. Zorlu, "Bu hafta bir değişiklik olmazsa 12 adayımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız" dedi. Ayrıca, Özgür Özel ve Meral Akşener'in bir görüşme yapıp yapmayacağı sorusuna da yanıt verdi.

Kıdem tazminatında yeni gelişme: Bu şartları taşıyan alıyor Kıdem tazminatında yeni gelişme: Bu şartları taşıyan alıyor

Zorlu, İYİ Parti'nin seçimlere yönelik yüzleşmesini yaptığını belirterek, eleştirilere açık olduklarını ifade etti. Önceki gün bir televizyon kanalında partilerine yönelik iftira ve propaganda saldırısı olduğunu savundu. Zorlu, "Bize yönelik iddialar, eleştiriler hepsinin başımızın üstünde yeri var. Bütün sorulara da cevap veririz. Ama siz yarın milletimize cevap veremezsiniz. Bu davanın, cesurlar hareketinin kökeninde Türk milliyetçiliği vardır, kararlılık vardır, karşı duruş vardır, dayatmaya karşı isyan vardır" dedi.

Ankara ve İstanbul için bir iş birliği olup olamayacağı ve Özgür Özel ile Meral Akşener'in bir görüşme yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise Zorlu, "Sayın Özgür Özel'in partimizden, genel başkanımızdan herhangi bir randevu talebi yok" şeklinde yanıt verdi.