Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yaşanan dehşet verici bir cinayet olayı şoke etti. Seyitnizam Mahallesi Şehit Erkan Alyanak Sokak'ta meydana gelen olayda, yabancı uyruklu iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavganın sonucunda şüpheli, tartıştığı arkadaşının kafasını baltayla keserek apartmanın balkonundan aşağı attı. Ardından, saldırgan elindeki baltayla kendisi de balkondan atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, mahalle sakinleri tarafından şok bir şekilde izlendi. Çağrılan polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Yaralı saldırgan hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayın detaylarını araştırıyor.

Temizlik işçisi Adil Gürbüz, olayı şu şekilde anlattı: "Kafanın yere çarptığını gördüm. Biz top zannettik. Çöp diye alacaktık. Baktım yerde kan var. Geriye çekildim. Arkadaş da balta da şuradaydı. O orda kıvranıyordu. Balta yerdeydi. Ambulansı çağırdım. Ambulans aldı götürdü."