Gazze, Samsun'da Değil ALİ BEY! Gazze, Samsun'da Değil ALİ BEY!

Apple'ın son amiral gemisi iPhone 15 Pro, bazı kullanıcılardan gelen arka yüzeyde soyulma şikayetleri ile gündemde. Kullanıcılar, cihazın arka kısmının kenarlarından başlayarak soyulduğunu ifade ediyor.

Reddit'te paylaşılan soyulma vakaları

Bir Reddit kullanıcısının fark ettiği, telefonun arka kenarlarında başlayan soyulma olayı, platformdaki diğer kullanıcıların da benzer deneyimlerini paylaşmalarına yol açtı. İlk paylaşımı yapan kullanıcı, normalde kullandığı Rhinoshield Mod NX kılıfı çıkardıktan 1,5 ay sonra bu sorunu keşfettiğini ve yapıştırıcının çözüldüğünü dile getirdi.

Sorunun ne kadar yaygın olduğu henüz net değil. Bir kullanıcı, kılıfını çıkarıp temizlediğinde siyah yapıştırıcının çıktığını ifade etti. Başka bir kullanıcı ise, 2 günlük iPhone 15 Pro'sunda benzer bir sorun yaşadığını ve Apple'ın, arka kısımda kullanılan yapıştırıcının yanlış uygulandığını belirterek cihazını değiştirdiğini söyledi.

iPhone 14 ve 15 Pro modellerinde yapıştırıcı sorunu

Bu soruna dikkat çeken diğer kullanıcılar, iPhone'larını özellikle sıvı temasından koruma konusunda uyarılarda bulunuyor. Daha önce iPhone 14 Pro'larda yaşanan benzer sorunlarda arka birimin tamamının değiştirilmesi gerekiyordu, ancak yeni modellerde sadece arka camın değiştirilmesi ile sorun çözülebiliyor.