Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin resmi X hesabından "Mısır'da bir polis silahıyla, İsraillileri taşıyan otobüse saldırdı. 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı." haberi ile ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin işte o paylaşımı:

"Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Mısır'da bir polis silahıyla, İsraillileri taşıyan otobüse saldırdı. 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı." iddiası doğru değildir. Mısır İçişleri Bakanlığı, İskenderiye kentindeki bir sit alanında görevli olan bir polis memurunun, İsrailli turist grubunun üzerine rastgele ateş açtığını, 2 İsrailli turist ve bir Mısırlı tur rehberinin öldüğünü açıklamıştır. Açıklamada saldırganın yakalandığı ifade edilmiştir. İsrail medyasının İsrail Dışişleri Bakanlığı'na dayandırdığı haberlerde de 2 İsrailli turist ve bir Mısırlı tur rehberinin öldüğü bilgisine yer verilmiştir."

asfaseafe)