Halkbank ve VakıfBank, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yönetim kurulu ve yönetim kurulu komitelerinin görev dağılımına ilişkin açıklama yaptılar.

Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman? Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Halkbank açıklamasında, 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Saydam'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiği belirtildi. Cemil Ragıp Ertem'in de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmesine karar verildi. Ayrıca, Abdi Serdar Üstünsalih Genel Müdür olarak atanırken, Denetim Komitesi'ne Abdülkadir Aksu ve Sadık Yakut, Kredi Komitesi'ne Abdi Serdar Üstünsalih, Mustafa Saydam ve Şahin Uğur, Kurumsal Yönetim Komitesi'ne Abdülkadir Aksu ve Sadık Yakut'un üye olarak seçildiği bildirildi. Ücretlendirme Komitesi'ne ise Adnan Ertem ve Haydar Kemal Kurt'un üye olarak seçildiği ifade edildi.

VakıfBank ise, Recep Süleyman Özdil'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmesine, Mevlüt Uysal'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmesine, Osman Arslan'ın Genel Müdür olarak görevine devam etmesine karar verildiğini açıkladı. Ayrıca, yönetim kurulu komitelerine de görev dağılımı yapıldı.