Geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik’te bir araç tarafından sokağa bırakılan halıdaki cesedin Özbekistan vatandaşı Umidillo Mirmahkmudov olduğu tespit edildi.

650x344-halidaki-cesedin-sirri-cozuldu-eski-esinin-imam-nikahli-kocasini-oldurup-strec-filme-sarmis-1695741770027


Cesedi taşıyan kamyonet şoförü sorgu sırasında halıyı kendisine Abdulboriy M.’nin taşıttığını itiraf etti. Abdulboriy M., Umidillo Mirmahkhmudov’un boşandığı eşiyle birlikte olduğu öğrenildi. Abdulboriy M. ve birlikte yaşadığı Umidillo Mirmahkhmudov’un eski eşi Mukhtasarkhon M. ile 3 akrabaları gözaltına alınırken, çocukları da koruma altına alındı.

CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak

Abdulboriy M. polisteki sorgusunda cinayeti tüm detaylarıyla anlattı: “Boşandığı eşiyle birlikte yaşamaktayım. Bu ilişkiyi kabul etmedi ve sürekli tehditlerde bulunuyordu. 23 Eylül günü de çocuklarını görme bahanesiyle eve gelmişti. Aramızda çıkan tartışmanın ardından olay gerçekleşti. Öldüğünü anlayınca önce streç filme ardından halıya sararak taşıdım. Akrabalarımı aradım kamyonetle sanayide çalıştığım dükkâna götürdüm. Ceset birgün orada kaldı. Daha sonra bir başka nakliyeci ile cesedi götürüp o yol kenarına bıraktık”

Konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği söylendi.