İstanbul Küçükçekmece'deki bir hastanede kardeşini ameliyat ettiren ve refakat eden hakim A.K., ameliyat sonrası doktor S.D. ile yaşadığı tartışma sonucu doktor hakkında şikayette bulundu. İddiaya göre, doktor S.D., hakim A.K.'yi ayakta dinlemesi gerektiği konusunda azarlayarak hakaret etti. Hakim, doktorun kendisine yönelik hakaretlerine dayanarak şikayetçi oldu.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Hakimi A.K., kardeşinin ameliyatına refakat ediyordu. Ameliyat sonrası olay, refakatçi yatağının açık olmasından kaynaklandı. Doktor S.D., bu duruma sinirlenerek hakimi azarladı ve ayakta dinlenmesi gerektiğini söyledi. Hakim A.K. ise bu tür muameleleri kabul etmeyeceğini belirtti.

Şikayet sonrasında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda iddianame hazırlandı. İddianamede, doktor S.D.'nin hakarete yönelik suç işlediği belirtildi. Doktora yöneltilen suçlama, onur, şeref ve saygınlığını zedeleme suçunu içeriyor.

Bu nedenle doktor S.D. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. İddianame, mahkemeye sunularak doktorun yargılanmasına başlanacak.