Altında düşüş ne zamana kadar devam edecek mi? İslam Memiş'ten kritik tahmin Altında düşüş ne zamana kadar devam edecek mi? İslam Memiş'ten kritik tahmin

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in ifadesi kamuoyuyla paylaşıldı. Meler'in ifadesinde, saldırının detaylarına ve saldırganlar tarafından yapılan tehditlere yer verildi.

"Faruk Koca benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

Maçın bitiş düdüğü sonrasında MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanındaki iki kişinin sahaya girip orta alana kadar geldiğini belirten Meler, saldırıya uğradığını ve yerdeyken vücuduna ve yüzüne tekmelerle vurulduğunu ifade etti. Faruk Koca'nın kendisine yönelik tehditlerini de dile getiren Meler, tüm bu olaylardan dolayı Faruk Koca ve diğer şahıslardan davacı şikayetçi olduğunu ve uzlaşmak istemediğini belirtti.