Hackerların siber saldırı yapmasından sonra İsrail ordusunun internet sitesine ulaşılamadı.

Ürdünlü hackerlar, erişim altına aldıkları İsrail ordusunun resmi web sitesinde paylaştığı mesaj, "Gazze'deki halkımıza karşı kibriniz ve zulmünüz, havada, karada ve elektronik ortamda size korku, ölüm ve savaştan başka bir şey getirmeyecektir" ifadelerine yer veridi.

Konuya ilişkin mesajda, İsrail ordusunun internet adresinin hacklenmesine yönelik,  "Bu, sizin Gazze'deki masum halkımızı öldürmenize, çirkin barbarlığınıza ve kirli eylemlerinize karşı bir cevaptır" cümleleri kullanıldı.

Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi? Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi?

Bu siber saldırının yalnızca bir başlangıç olduğu ifade edilen mesajda, "Size buradan bildiriyoruz, denizden nehre kadar Filistin topraklarımızın özgürleşmesinden başka hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz. Savaşımız ebediyete kadar sürse de size karşı ancak ölüm ve korku salacağız" ifadelerine yer verilldi.

Yer alan mesaj da, "Ürdün'deki kardeşlerinizden Gazze ve Filistin'deki halkımıza. Kalbi ve fiili olarak sizinleyiz, bu dava her özgür Müslümanın davasıdır" cümleleriyle sonlandırıldı.

İsrail ordusunun internet sitesine, hackerların sayfayı ele geçirip mesajı paylaimasından sonra önce kısa süreli erişim sağlanamadı ardından tekrar erişime sunuldu.