Hastane koridorlarında dolaşan sokak köpekleri Türkiye'nin gündemine düştü. Sokak köpeği olaylarında son dönemde artış görülürken soğuk havadan kaçan sokak köpekleri Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin içine sığındı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Keçiören ilçesinde, okul yolunda köpeklerin saldırısına maruz kalan 9 yaşındaki çocuk ağır yaralanmıştı.


 

KÖPEKLER KAPALI KAMUSAL ALANLARA KADAR GELDİ

Yaşanan bu şaşırtıcı olaydan sonra yetkililerden önlem alınması için yardım istense de benzer görüntüler kamuoyuna yansımaya devama ediyor.


Bunun yanı sıra köpekler sadece sokakları değil, kapalı kamusal alanları da esir altına aldı.

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Geçtiğimiz günlerde bir asansörü bulunan köpek görüntülerinden sonra şimdi de bir hastaneden olayla ilgili benzer fotoğraflar paylaşıldı.



 

HASTA BEKLEME ALANINI İŞGAL ETTİLER 

İstanbul'a bağlı olan Göztepe ilçesinde yer alan Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin hasta bekleme alanından şok edici görüntüler kayda alındı.

Neredeyse her gün binlerce hastanın bulunduğu, onlarcasının muayene olmak için sıra beklediği bölgeye gelen köpekler, hiçkimseyi umursamadan zemine uzandılar.

Hastaneye gelen hastalar bu tür bir görüntüyle karşılaşınca şaşkına döndüler. Güvenliğin ve yetkililerin olaya müdahale etmemesi de tepkiler topladı.