Google, birçok oyunu kendi sitesinin içine saklıyor. Hatta bazı diziler ile ilgili de animasyonkar mevcut. Örneğin Google'a Friends dizisinin sevilen karakteri Chandler Bing'i arattığınızda, Bing'in evinde iki tane bulunan koltuğun çizimini göreceksin. O koltuğuna tıkladığınızda Bing'in evinde beslenen örnek ve civcin çıkacak ve ses çıkaracaklar. İkili Bing'in evinde nasıl geziyorsa ekranınızda da gezecek.

Google'da gizlenen "bazı" oyunlarıın ismi şöyle:

  1. Runner Dino. ...
  2. Atari Breakout. ...
  3. 3. Google Basketbol. ...
  4. Zerg Rush. ...
  5. 5. Google Earth Flight Simulator. ...
  6. Solitaire. ...
  7. 7. Tic Tac Toe. ...
  8. 8. Snake.

Bu liste uzar giderken Google'da yeni bir oyun daha keşfedildi. Google mühendisleri, siteyi renklendirmek için içine farklı farklı oyunlar gizleyebiliyor.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Google, ünlü Japon video oyunu olan Katamari adlı oyunu şerefin sitesine gömdü. 20. yılını dolduran Katamari oyunu, artık Google'da. Kullanıcılar, Katamari oyununu Google'da oynamak isterler ise Google'a "Katamari" yazması gerekiyor.

katamari_jjn4.960

Katamari yazdıktan sonra ister yön tuşları ile ister de fare ile topu ekranınızda hareket ettirip Google sayfasındaki her şeyi topa yapıştırabiliyorsunuz. Eğlenceli bu oyunu oynayaraklara şimdiden iyi eğlenceler...