CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı ve kurultay sürecine ilişkin 15 Eylül Cuma günü CHP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı yapacağını duyurdu. Bu gelişme, CHP içindeki değişim tartışmalarının ve genel başkan adaylığına ilişkin spekülasyonların arttığı bir dönemde geldi.

Özgür Özel'in bu açıklaması, CHP içinde değişim isteyen kesimlerin, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim mesajlarına cevap niteliği taşıyor. İmamoğlu, seçim sonuçlarının ardından CHP'de değişim çağrısı yapmış ve parti içinde bazı değişikliklerin yapılması gerektiğini belirtmişti.

İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı

Özgür Özel'in basın toplantısı yapacağı tarih olan 15 Eylül, CHP içindeki değişim taleplerinin daha net bir şekilde şekillenmesine ve genel başkan adaylığı açıklamalarının yapılmasına zemin hazırlayabilir. Bu sürecin, CHP'nin geleceği ve parti içi dinamikler açısından önemli bir dönemeç olması bekleniyor.