Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana devam eden çatışmalarda 21 gündür en şiddetli hava saldırılarını gerçekleştiriyor. Bu saldırılar, Gazze Şeridi'nin her bölgesini hedef alıyor ve özellikle bu akşam kuzeyde yoğunlaşıyor. İsrail ordusu, Beyt Hanun Mahallesi'ne obüs saldırılarıyla başlayan operasyonları daha da genişletiyor. Gazze'nin elektrik ve yakıt erişimini kısıtladığı için şehirde karanlık bir tablo yaşanıyor.

İsrail hava araçları, Gazze'ye bir saat boyunca yoğun bir hava saldırısı düzenliyor. Bu saldırılar, İsrail'in Gazze'deki altyapıyı ciddi şekilde zarara uğratmasına neden oluyor. Patlama sesleri İsrail tarafındaki Sderot şehrine kadar duyuluyor ve bölge sakinleri, bu akşamki saldırının 7 Ekim'den bu yana düzenlenen en yoğun bombardıman olduğunu ifade ediyor.

Ayrıca Gazze Şeridi'nde iletişim hatlarının tamamen kesildiği bildiriliyor. Filistin Telekomünikasyon Şirketi "Jawwal," İsrail'in yoğun bombardıman nedeniyle bölgedeki altyapıda ciddi zarar meydana geldiğini ve Gazze'nin dünya ile bağlantısının kesildiğini açıkladı.